♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

19 Ιουνίου 2013

♪ Φωτογραφία ντοκουμέντο: Η Έλενα Ναθαναήλ γυμνή!

Φωτογραφία ντοκουμέντο: Η Έλενα Ναθαναήλ γυμνή!Η όμορφη Ελένη γδύθηκε για αμερικανική ταινία
Υπήρξε μια από τις ωραιότερες ελληνίδες που λάτρεψε ο φακός και οι σκηνοθέτες. Η Έλενα Ναθαναήλ δεν έμεινε μόνο στη μνήμη μας λόγω της ομορφιάς και της φήμης της, αλλά και σαν μια ανεξάρτητη, ατίθαση και δυναμική γυναίκα.
Όσοι γνώριζαν την Έλενα, ήξεραν πόσο μπροστά υπήρξε από την εποχή της και έτσι όταν χρειάστηκε να κάνει οντισιόν για μια ξένη ταινία, που απαιτούσε μια γυμνή σκηνή, δεν είχε αντίρρηση να φωτογραφηθεί γυμνόστηθη για το δοκιμαστικό.
Η ταινία –που τελικά δεν γυρίστηκε ποτέ- λέγονταν «Ασπασία» και μάλιστα οι παραγωγοί από το Hollywood είχαν έρθει στην Αθήνα μεταξύ άλλων και για να βρουν και την πρωταγωνίστρια. Και τη βρήκαν στο πρόσωπο της Έλενας.
Δεν μάθαμε για ποιούς λόγους η αμερικανική ταινία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αλλά ήταν γνωστό ότι τους εντυπωσίασε η φινέτσα και η ομορφιά της Έλενας Ναθαναήλ.
Η τολμηρή φωτογραφία έμεινε ως αναμνηστικό μιας παραγωγής που δεν ευδοκίμησε, μια εποχής που πέρασε και μια εντυπωσιακής ηθοποιού.


Πηγή: http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/76899-fotografia-ntokoymento-i-elena-nathanail-gymni#ixzz2WedoZThS

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More