♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

16 Μαρτίου 2014

♪ Οι 3 τύποι σχέσεων που πρέπει να αποφύγετε...


Όλοι επιθυμούμε σχέσεις που θα μας γεμίζουν αγάπη και χαρά, ωστόσο μέχρι να πετύχουμε το ιδανικό –αν το πετύχουμε κάποια στιγμή- σίγουρα θα περάσουμε από τρεις τύπους σχέσεων, που… θα τους θυμόμαστε για μια ζωή.

Αν είστε, μέχρι στιγμής,  από τους τυχερούς, δείτε ποιους τύπους σχέσεων θα πρέπει να αποφύγετε!

«Αρνητική» σχέση…

Αυτός ο τύπος σχέσης θα σας εξαντλήσει κάθε απόθεμα ψυχικής ηρεμίας και συναισθημάτων. Και οι δύο σύντροφοι είναι γεμάτοι ανασφάλεια, ενώ τα παράπονα και από τις δύο πλευρές έχουν κυρίαρχο ρόλο. Σε αυτό τον τύπο σχέσης, συνήθως ο ένας εκ των δύο συντρόφων δεν είναι και πολύ σίγουρος για την επιλογή του, με αποτέλεσμα μοιραία ο άλλος σύντροφος να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

«Άπιστη» σχέση…

Σε αυτή την περίπτωση είτε ο ένας είτε και οι δύο σύντροφοι είναι άπιστοι, κάνοντας ταυτόχρονα ότι δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Τα άτομα που εμπλέκονται σε τέτοιου είδους σχέσεις συνήθως δεν πιστεύουν πως μπορεί να υπάρξει σχέση βασισμένη στην εμπιστοσύνη και τον αλληλοσεβασμό, είναι ανασφαλείς και φοβούνται τη δέσμευση.

Σχέση «καταπίεσης και ζήλειας»…

Θα ζείτε συνεχώς στην ανασφάλεια και τον φόβο, σε όποια πλευρά και αν ανήκετε. Όταν βρίσκεστε σε μια τέτοια σχέση, κάθε σας κίνηση, κάθε σκέψη και κάθε σας λέξη είναι ελεγχόμενη, κρίνεται ή κάνει τον σύντροφό σας να ζηλεύει παράφορα.


Πηγή: http://www.onmed.gr/sexoualikothta/306131/oi-3-tupoi-scheseon-pou-prepei-na-apofugete/#ixzz2w9IkWET6

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More