♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

10 Μαΐου 2014

♪ Η πανέμορφη Σαλονικιά Ελπίδα Αδαμίδου, μία γνήσια λαϊκή φωνή-Βιογραφικό


Η Ελπίδα Αδαμίδου μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε χρηματοοικονομικά και παρακολούθησε ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής. Εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος για πολλά χρόνια και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα στη θεσσαλονίκη,στην Αθήνα και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας καθώς και στο εξωτερικό. 

Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από το 1999 αρχικά με ποπ και αργότερα με λαικό ρεπερτόριο και συνεργάστηκε με πολλούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες ευρέως γνωστούς στο ελληνικό κοινό. Μετρά πάνω από 60 πίστες και 90 κλαμπάκια με live εμφανίσεις στο βιογραφικό της.

Το καλοκαίρι του 2011 κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος από την ALPHA RECORDS, με τίτλο "Δεν είμαι όνειρο" με 10 τραγούδια.
Μέσα στο 2014 έρχεται ο δεύτερος δίσκος της . "Από λόγια χορτάσαμε,φτάνει " και "Η Σαλονικιά" είναι δύο από τα νέα της κομμάτια, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από τον Φεβρουάριο του 2013. Το Μάιο του 2013, κυκλοφόρησε το τραγούδι με τίτλο "Με κάνεις κομμάτια" ένα πολύ ζωηρό τσιφτετέλι. Στις 17 Σεπτέμβρη 2013, μας εξέπληξε ευχάριστα με μία ερωτική μπαλάντα, με τίτλο "90 λεπτά" , ένα τραγούδι που από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, ξεπέρασε τα 80.000 views στο διαδίκτυο !!! Στις 6 Γενάρη 2014 κυκλοφόρησε ένα χασάπικο που υπογράφει η ίδια, την σύνθεση και το στίχο του με τίτλο "Δόξα τω Θεώ".
'Ολα της τα τραγούδια έχουν ξεπεράσει τα 200.000 views, μέσα σε διάστημα 5 μηνών από τη μέρα κυκλοφορίας τους, παρόλο που ακόμα δεν ανήκουν σε καμία δισκογραφική εταιρία !!!!!!!!!!

Αυτό τον καιρό, η Ελπίδα Αδαμίδου, κάνει live εμφανίσεις σε μπαράκια και κλαμπάκια της Αττικής, της Θεσσαλονίκης καθώς και στην υπόλοιπη Eλλάδα, (ταξιδεύοντας επίσης στη Γερμανία) συνεχίζοντας με επιτυχία και για τρίτη σεζόν, ως ραδιοφωνικός παραγωγός, την εκπομπή της στο terranova radio, ενώ ηχογραφεί παράλληλα τα υπόλοιπα τραγούδια για τη νέα της δισκογραφική δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.






ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΔΑΜΙΔΟΥ

Η πανέμορφη Σαλονικιά Ελπίδα Αδαμίδου, μία γνήσια λαϊκή φωνή, μετά τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, με τίτλο «Δεν είμαι όνειρο»,που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2011, έρχεται με δύο νέα τραγούδια, προπομπούς της δεύτερης δισκογραφίας της για το 2013.
«Από λόγια χορτάσαμε, φτάνει», σε στίχους Δημήτρη Τσάφα και μουσική Ευριπίδη Νικολίδη, ένα λαικό τραγούδι, που θα αγγίξει τις καρδιές πολλών από εμάς και«» σε στίχους και μουσική Λουκά Καλομοίρη, μία σύγχρονη ρούμπα γραμμένη με «σαλονικιώτικη» διάλεκτο, που μας ξεσηκώνει να χορέψουμε, τραγουδώντας δυνατά…«Δε με λες…»
Η Ελπίδα Αδαμίδου, που σπούδασε χρηματο-οικονομικά, εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος, για πολλά χρόνια τραγουδώντας παράλληλα σε νυχτερινά κέντρα στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
“Εχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, και με γνώμονα τον επαγγελματισμό, τη συνέπειά της αλλά και το βορειο-ελλαδίτικο ταμπεραμέντο της, αποτελεί την «ελπίδα» μας, για το καλό ελληνικό τραγούδι !!!







ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΕΔΩ...ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ


Elpida Adamidou OFFICIAL PAGE FACEBOOK 




ΠΗΓΕΣ:Elpida Adamidou OFFICIAL

http://www.happytv.gr/elpida-adamidou-i-salonikia/


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More