♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

11 Νοεμβρίου 2014

♪ Δημήτρης Μικελής: Αυτός είναι ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ με την… τζαμποσακούλα που βλέπουμε συνέχεια τις τελευταίες μέρες!



Ρώμη, Παρίσι και Λονδίνο είναι κάποιες από τις πόλεις που ταξίδεψε η… τζαμποσακούλακαι μαζί της για πρώτη φορά ο Δημήτρης Μικελής, που πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση της εταιρείας παιχνιδιών.
Ο ηθοποιός, που είναι απόφοιτος της σχολής Βεάκη βρέθηκε καλεσμένος, το βράδυ της Δευτέρας, στην εκπομπή «Όλα Μπιπ» και μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη, στον Βαγγέλη Περρή και στη Δούκισσα Νομικού για την συμμετοχή του στην πιο πολυσυζητημένη διαφήμιση της χρονιάς.
«Θεώρησα ότι οφείλω στον εαυτό μου ένα δώρο αλλά αυτό το δώρο το έκανα αφού μου έγινε δώρο η είδηση ότι «Δημήτρη γίνεται ένα δοκιμαστικό για την ψάχνουν τον πρωταγωνιστή μίας διαφήμισης των Jumbo».
Ο ηθοποιός ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από τις διαφήμισης της αλυσίδας καταστημάτων, παρόλο που έχει ακουστεί πως φέρει «ευθύνη» ο ιδιοκτήτης τους.
«Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα ούτε για τη λήψη της ιδέας ούτε ποιος το σκέφτηκε», ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Μικελής.
Ο ίδιος αποκάλυψε πως είναι πρώτη φορά που βγαίνει έξω από τα σύνορα της χώρας μιας και δεν είχε καταφέρει στο παρελθόν να ταξιδέψει στο εξωτερικό.
«Απίστευτη περιπέτεια, απίστευτη ιστορία. Εκείνο που μου έχει μείνει είναι ένα συναίσθημα ελευθερίας, από την αρχική λήψη και μετά. Όταν ανοίχτηκε μπροστά το τοπίο της Piazza Di Spagna και άρχισα να κατεβαίνω τα σκαλοπάτια, ένιωσα ένα συναίσθημα ελευθερίας. Είναι απίστευτο μέρος. Καταρχήν δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα πάω εκεί. Έξω από την Ελλάδα δεν είχα βγει. Δεν έτυχε!».
Όσον αφορά την προσωπική ζωή του… τζαμποσακούλα λέει: «Δεν έχω παντρευτεί ποτέ, δεν είμαι μόνος μου, έχω άλλα δύο αδέρφια, έχω και ένα πατέρα που τον φροντίζουμε και οι τρεις μας. Είναι μεγάλης ηλικίας είναι μια χαρά όμως ο άνθρωπος και κοιτάμε να είναι όσο πιο ευτυχισμένος γίνεται».
protothema.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More