♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

7 Σεπτεμβρίου 2015

♪ Ο 9.62 FM ΛΑΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ...Dj Kostas Papaeuthimiou


Ο Κώστας Παπαευθυμίου γεννήθηκε και έζησε στην πόλη του Αγρινίου στον νομό Αιτ/νίας όπου και μεγάλωσε.
 Σε ηλικία μόλις 12 ετών έπεισε τον πατέρα του ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης καφετέριας να του πάρει τον πρώτο του μίκτη και 2 σιντιέρες..Η αρχή είχε γίνει ήδη,τι κι αν ήταν ένας απο τους καλύτερους μαθητές,τι κι αν οι καθηγητές του μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την εξυπνάδα του και τον ήθελαν να ανεβαίνει ψηλά σπουδάζοντας οικονομικά,αυτός είχε το δικό του όνειρο..
 Πολύ γρήγορα λοιπόν άρχισε να παίζει μουσική σε όλα τα
cafe-bar που υπήρχαν στην περιοχή,με τον κόσμο να τον αποθεώνει όλο και περισσότερο!
 
Απο εκείνη την εποχή ως σήμερα εξελίσεται συνεχώς όπως η μουσική και είναι διατεθειμένος να μας μαγέψει και να μας απογειώσει με τις επιλογές του που καλύπτουν όλα τα γούστα αφού τα set του περιλαμβάνουν τεράστιο φάσμα διαφορων στυλ!!
 Όλα αυτά τα χρόνια έχει εμφανιστεί στα καλύτερα cafe-bar & clubs σε Αγρίνιο,Αμφιλοχία,Βόνιτσα,Λευκάδα,Πρέβεζα,Μεσολόγγι,Ναύπακτο,Καλαμάτα,
Αθήνα,Μέγαρα
και σε πολλές άλλες περιοχές.
 Με τον κόσμο στο πλευρό του και με την μεγάλη του αγάπη για την μουσική,στις αρχές του χρόνου πήρε την μεγάλη απόφαση,να μιξάρει σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Ξεκίνησε λοιπόν απο το Αγρίνιο και ήδη μέσα σε διάστημα λίγων μηνών έχει στο ενεργητικό του πάνω απο 10 ραδιοφωνικούς σταθμούς ανα την Ελλάδα.
 Η επόμενη σεζόν θα ειναι πολύ συμαντική για την πορεία του γιατί θα παρουσιάσει τους μουσικούς του πειραματισμούς σε γνωστό label.
·     Αξίζει να τον ακούσετε...

   




παρτε μια γευση.....!!!


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More