♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

31 Μαΐου 2011

♪ Οι "πέφτουλες" του Facebook

Σήμερα επειδή έχω τα κέφια μου θα αναλύσω ένα θέμα άκρως κοινό και διαδεδομένο για την εποχή μας! Θα αναφερθώ σε εκείνα τα άτομα που με διάφορους τρόπους προσπαθούν να ...αποσπάσουν ένα ραντεβού στο fb !Και όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση, έτσι και σε αυτήν υπάρχουν διάφορες κατηγορίες.


1) Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ : Ξεκινάει γράφοντας για τα μάτια, τα μαλλιά, τοχαμόγελο, το πρόσωπο και καταλήγει ζητώντας έναν καφέ ( έλεοοοοςςςς - οποιαδήποτε αξιοπρεπής κοπέλα ΑΝ δεχόταν ένα ραντεβού θα ήταν τουλάχιστον για φαγητό - για καφέ πάνε τα λιγούρια, οι μπατίρηδες και οι κομμουνιστές ..)


2) Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: Ξεκινάει αρχικά ευγενικά, με αγάπες και λουλούδια κι αν του απαντήσεις ένα ευγενικό " Είμαι δεσμευμένη και ερωτευμένη, καλή σου μέρα" σου αρχίζει τις χριστοπαναγίες ! ( κλασικά καταλήγει με block) .


3) O SFIXTERMAN ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: Σου πετάει ένα γρήγορο " Είσαι κούκλα" και συνεχίζει λέγονταςγια τη γυμναστική, τι ωραίους μύες που έχει, πόσο θεό τον θεωρούν τα θηλυκά κλπ κλπ. Και όλα αυτά πάντα στο πρώτο μήνυμα ! Εκεί απλώς κάνεις το σταυρό σου για τους μ..κες που κυκλοφορούν και συνεχίζεις δίχως καμία απάντηση. Θα λάβεις ΚΑΙ δεύτερο μήνυμα που θα σε χαρακτηρίζει σνομπ αλλά αγνόησέ το- ή κάνε ένα block- ο τύπος είναι κλασική περίπτωση stalker !


4) Ο ΠΟΥΡΕΪΝΤΖΕΡ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: και αναφέρομαι στους άνω των 50 αν και δεν τους θεωρώ προσωπικά παππούδες. Όταν όμως κανείς έχει μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά κι επιλέγει έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για να κλείσει ραντεβού ... έχει προ πολλού κάψει φλάντζα !Και είμαι και διακριτική - δεν αναφέρθηκα καθόλου ότι επιλέγει αποκλειστικά πιτσιρίκες για ραντεβού ... Τα μηνύματα του είναι τα πλέον αδιάφορα αλλά και κομψά θα έλεγα. Και με μία ευγενική καλημέρα (σκέτη!) απομακρύνεται δίχως να ξαναενοχλήσει.


5) Ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: Δεν έχει δική του φωτογραφία - αλλά φωτογραφία του "φτιαγμένου " του κουβά ! Του αυτοκινήτου του ντε ... Στο πρώτο κιόλας μήνυμα θα αναφέρει ότιμένει στα Δυτικά Προάστεια και είναι ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΑΣ ! Οκ μεγάλε .... δούλεψε μερικά χρονάκια, πάρε ένα αυτοκίνητο νορμάλ χωρίς ηχοσυστήματα που σπάνε τζάμια και το συζητάμε ... ( είμαι κακιά το ξέρω ... αλλά ποτέ δεν άντεχα τους φτιαγμένους κουβάδες τύπου Uno κλπ κλπ ) .


6) Ο ΨΑΡΑΣ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: Και εννοώ αυτόν που ψαρεύει- που πετάει ένα μήνυμα τύπου : σε είδα στην Κρήτη. Κι όταν τον ρωτήσεις πότε και πού ακριβώς στα μασάει. Αψυχολόγητο εντελώς ... Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετεί αυτή η προσέγγιση.


7) Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: Καθαρά και ξηγημένα πράγματα - σου λέει "δίνω τόσα ", του απαντάς " κι εγώ καλώ το ΗΘΩΝ "- και ξεμπερδεύεις στα γρήγορα. Σπάνιος τύπος πέφτουλα βέβαια τα τελευταία χρόνια ... πριν από 2-3 χρονάκια συναντούσες πιο συχνά.


8) Ο ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ- ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: Κατά κανόνα δεν είναι ο γόης του σχολείου. Στα μαθητικά χρόνια υπήρξε πιο άσχημος και από το χρέος αλλά όταν αποφάσισε να σπουδάσει οικονομικά απέκτησε και το ύφος του Buffett και είπε να το παίξει ...γαμπρός! Αυτός έχει ένα μικρό πλεονέκτημα- ότι σε ξέρει από παλιά ! Οπότε ελπίδες για έναν καφέ τις έχει ( αλλά ΤΙ είπαμε ;;;; για καφέ βγαίνουν μόνο τα λιγούρια, οι μπατίρηδες και οι κομμουνιστές ... ). Του απαντάς ευγενικά ότι όταν δεν πάει καλά η αγορά δεν σε νοιάζουν τα ραντεβού και τον γειώνεις παίζοντας με δικούς του όρους ( παίζοντας με πολύ ειρωνεία θα έλεγα ) .


9) Ο ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: Μην κάνεις το λάθος και απαντήσεις ότι είσαι κι εσύ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ γιατί θα αρχίσει να σου αφιερώνει "Παντρεμέεεεενοι κι οι δυοοοοοο ...." κλπ κλπ .Καλύτερα να ισχυριστείς ότι είσαι ομοφυλόφιλη, κουτσή, στραβή, 80 ετών - οτιδήποτε άλλο. Ή κάνε απευθείας ένα block.


10) Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: οκ, εδώ έχουμε θέμα! Γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα σε κάνει να καταλάβεις από την αρχή τι θέλει, με αποτέλεσμα οι απαντήσεις σου να στραφούν εναντίον σου στο μέλλον. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τσεκάρεις αν στο προφίλ της υπάρχουν σελίδες τέτοιου περιεχομένου. Αν ναι πρόσεχε τι απαντάς, αν όχι πολύ πιθανόν να είναι false alarm. Α και έχε κοντά τα υπογλώσσια - ίσως είναι η γυναίκα/επίσημη αγαπημένη/αρραβωνιαστικιά/μητέρα των παιδιών του τύπου που βλέπεις αραιά και πού και αναρωτιέσαι κι εσύ γιατί δεν σηκώνει ΠΟΤΕ το τηλέφωνο όταν τον παίρνεις εσύ και ΠΟΥ χάνεται τις γιορτές και τα Σαββατοκύριακα. ΑΝ σου κάτσει- ευχαρίστησέ την- σε γλύτωσε από ένα διπρόσωπο καθαρματάκι ...

πηγη
http://leftauparxoyn.blogspot.com/

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More