♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

11 Ιουνίου 2011

♪ Νέος ερωτικός σύντροφος: συναρπαστικό άγχος!


 
Γνωρίσατε τον άνθρωπο των ονείρων σας. Τα πρώτα ραντεβού πήγαν τέλεια και είστε έτοιμες να πάτε τη σχέση ένα βήμα παρακάτω: στο σεξ. Αν νιώθετε το άγχος να σας καταβάλλει, μη πτοείστε! Είναι απολύτως φυσιολογικό και μπορεί να διορθωθεί. 

       1. Χαλαρώστε. Το να ιδρώνετε και να αγκομαχάτε για τις σεξουαλικές σας επιδόσεις δεν είναι ό,τι καλύτερο. Δε χρειάζεται να διογκώνετε την κατάσταση στο κεφάλι σας. Στην τελική: it’s just sex! Και η αλήθεια είναι ότι η πρώτη φορά με έναν νέο σεξουαλικό σύντροφο έχει να κάνει περισσότερο με την εξερεύνηση του νέου τοπίου παρά με την επίδειξη ικανοτήτων.

       2.  Φτιάξτε κατάσταση. Μη βιάζεστε να οδηγήσετε τη νέα σας σχέση στο σεξ. Πάρτε τον χρόνο σας. Έτσι κι αλλιώς, όλοι θέλουν να νιώθουν χαλαροί όταν βρίσκονται ερωτικά με κάποιον για πρώτη φορά. Όταν τελικά έρθει εκείνη η ώρα, φροντίστε τα πάντα να λειτουργούν αισθησιακά: από τα ρούχα που θα φορέσετε μέχρι την ατμόσφαιρα στο σπίτι. Μη ξεχάσετε τις απαραίτητες προφυλάξεις βεβαίως, οι οποίες καλό θα ήταν να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τον τόπο του… εγκλήματος.

       3. Μοιραστείτε τι σας αρέσει και τι όχι με τον άλλον. Ρωτήστε τον με τι νιώθει καλά και με τι άβολα. Και μη ξεχνάτε ότι σε τέτοιες καταστάσεις το χιούμορ βοηθάει. Βρείτε έναν κοινό παρανομαστή και αφεθείτε στην άνεση που προσφέρει το γέλιο.

Πηγη  http://www.nooz.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More