♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

26 Ιουλίου 2011

♪ 10 γυναίκες προς αποφυγή


Γυναίκες προς αποφυγή (1)Έχεις προσέξει ότι υπάρχουν πολλές κούκλες αλλά κάποιες είναι πανούκλες! Και δεν αναφερόμαστε στην εξωτερική ομορφιά… Συγκεντρώσαμε τους δέκα τύπους γυναικών που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις, αν θέλεις να ζήσεις εσύ καλά κι ακόμα καλύτερα.
Ok, έχουμε υπόψη μας την κλασσική Barbie με τα μακριά ξανθά μαλλιά, το μόνιμο χαμόγελο στα χείλη και τα ατελείωτα πόδια. Τα κοριτσάκια εμπνέονται από αυτή ώστε να είναι πάντα καμαρωτές και υπάκουες στον κάθε …Ken. Παρόλα αυτά, η βιομηχανία δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Όχι μόνο δημιούργησε τη Barbie νύφη, στο πανεπιστήμιο, πιλότο, νεράιδα, βασίλισσα και ό,τι άλλο, αλλά έβγαλε κι άλλες κούκλες, που αν υπήρχαν στην πραγματικότητα, θα ήταν προς αποφυγή.

Aρ. 10 : Γυναίκα …νυφομανής

Γυναίκες προς αποφυγή (2)
Δεν πρόκειται για ορθογραφικό λάθος. Τον ξέρεις αυτόν τον τύπο. Είναι απελπισμένη να παντρευτεί ακόμα και κάποιον τελείως βλάκα, που απλά θέλει κι εκείνος να παντρευτεί. Είναι η γυναίκα εκείνη που σε όλη της τη ζωή δεν κάνει τίποτα άλλο από το να προγραμματίζει την τέλεια ζωή της, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι δυστυχώς δεν έχει βρει τον τέλειο άντρα και το βιολογικό της ρολόι την έχει ξεκουφάνει από το χτύπα χτύπα. Ξέρεις ότι ξαφνικά θα ανακαλύψει, αφού θα έχει παντρευτεί και θα έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ότι είσαι μεγάλο κάθαρμα, αλλά τώρα θα πρέπει να συμβιβαστείς κι εσύ κι εκείνη με αυτό και να περάσετε έτσι την υπόλοιπη ζωή σας. Φοβάται ότι ένας άντρας με λογική απλά θα έτρεχε μακριά της, οπότε τι περιμένεις; Τρέξε!

Aρ. 9 : Γυναίκα De Niro (Are you talking to me?)

Γυναίκες προς αποφυγή (1)
Εύκολα θα καταλάβεις αν η σύντροφός σου ανήκει σε αυτή την κατηγορία, καθώς μπορούν τα πάντα να μετατραπούν σε μάχη. Ό,τι και να ειπωθεί από κάποιον μπορεί να την κάνει να παρεξηγηθεί και να ξεκινήσει μόνη της τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Θα σε μετατρέψει σε ένα θυμωμένο και σκληρό άτομο, καθώς μαζί της δε θα υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από μιζέρια. Πάρε δρόμο πριν αρχίσετε να παίζετε «Βόρεοι και Νότιοι».

Aρ. 8 : Γυναίκα Μάρθα Βούρτση

Γυναίκες προς αποφυγή (3)
Τα πάντα πονούν αυτόν τον τύπο γυναίκας. Νιώθεις ότι πρέπει να είναι τυλιγμένη στη ζελατίνα με τις φούσκες ώστε να μη σπάσει. Ακόμα και η πιο λεπτή κριτική, τα πιο αθώα σχόλια θα την κάνουν να ξεσπάσει σε γοερά κλάματα και να αποκτήσει αμέσως ύφος δαρμένου σκυλιού. Πριν το καταλάβεις, θα περνάς όλη τη ζωή σου απολογούμενος, ζητώντας συγνώμη για ό,τι κάνεις και δεν κάνεις (ακόμα κι όταν δε χρειάζεται), ακόμα και για το γεγονός ότι υπάρχεις στη ζωή της. Βασικά, είναι πιο εύκολο να βγεις από τη ζωή της, καθώς αν δεν αυτοκτονήσεις, σίγουρα θα σε απειλήσει ότι θα το κάνει για κάτι που της είχες κάνει όσο ήσασταν μαζί. Απόφυγέ τη, όπως θα απέφευγες να πατήσεις ακαθαρσίες.

Aρ. 7 : Γυναίκα πουρολίτα (πουρό + λολίτα)

Γυναίκες προς αποφυγή (4)
Καταλαβαίνω αυτό που λένε πολλές γυναίκες, ότι μέσα τους νιώθουν ακόμα νέες, αλλά αν το έξω δε συμβαδίζει με αυτό, χέσ’ τα και κατούρα τα. Αυτές οι τύπισσες ντύνονται σαν μαθήτριες της πρώτης λυκείου της σημερινής εποχής, γιατί όταν εκείνες πήγαιναν σχολείο, δεν υπήρχε η έννοια «λύκειο», τα γυμνάσια ήταν εξατάξια και στα σχολεία ντύνονταν με ποδιές. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αηδιαστικό από το να βλέπεις να κρέμονται σάρκες από ένα κολλητό μπλουζάκι. Αν έχεις μπλέξει με τέτοια γυναίκα. πιθανόν να έχεις κι εσύ κάποιο πρόβλημα στο μυαλό. Γιατί εκείνη το έχει σίγουρα.

Aρ. 6 : Γυναίκα emo

Γυναίκες προς αποφυγή (5)
Υπάρχουν χιλιάδες εκεί έξω. Δυστυχώς. Ξέρεις πως είναι; Τα πάντα γύρω τους είναι μαύρα. Πάντα υπάρχει κάτι που μπορεί να πάει στραβά και σε καμία περίπτωση εκείνη δε μπορεί να είναι χαρούμενη. Ακόμα και να κερδίσεις το λαχείο, είναι τόσο μεγάλη η ξινίλα της που θα σε κάνει να νιώσεις ότι είναι το χειρότερο πράγμα που σου έχει τύχει ποτέ. Αυτός ο τύπος γυναίκας, σιγά σιγά θα σε κάνει τα ίδια μούτρα με εκείνη, πριν προλάβεις να το καταλάβεις. Μείνει μακριά, μην το παίξεις ψυχολογός- σωσίας. Δε θα την κάνεις εσύ καλά. Εκείνη όμως θα σε κάνει σκατά.

Aρ. 5 : Γυναίκα Μπαμπινιώτης

Γυναίκες προς αποφυγή (6)
Το γεγονός ότι βρήκες μια γυναίκα που να μπορείς να κάνεις διάλογο μαζί της κι έχει καλή αίσθηση του χιούμορ είναι πολύ σημαντικό. Αλλά υπάρχει μία διακριτική γραμμή μεταξύ της καλής ομιλήτριας κι αυτής που μιλάει πολύ καλά. Προσπάθησε να αποφύγεις τις γκόμενες που το παίζουν σοφές κι έχουν πάντα ένα σχόλιο για όλα. Αν δεν προσέξεις σύντομα θα βρεθείς να έχεις στο πλευρό σου την Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ.

Aρ. 4 : Γυναίκα «πάρ’ τα όλα»

Γυναίκες προς αποφυγή (7)
Σίγουρα, λόγω της χαμηλής φορολογικής σου δήλωσης, δε θα ξέρεις πολλές γυναίκες αυτού του τύπου, καθώς αυτό που περισσότερο τους τραβά την προσοχή είναι τα λεφτά. Αυτές οι κυρίες είναι πολύ όμορφες εξωτερικά, αλλά εσωτερικά δεν είναι τίποτα άλλο από μεταλλαγμένες τράπεζες που ζητούν όλο και περισσότερα χρήματα. Και να πεις ότι τους χρωστάς; Όχι. Απλά θεωρούν υποχρέωσή σου να της συντηρείς. Συνήθως είναι έτσι εξαρχής κι όσο η σχέση προχωράει, τόσα περισσότερα ζητάει. Να ξέρεις ότι όταν το πορτοφόλι σου αδειάσει, το ίδιο θα κάνει κι εκείνη. Θα σε αδειάσει.

Aρ. 3 : Γυναίκα τουμποφλό (που δεν το βουλώνει)

Γυναίκες προς αποφυγή (8)
Υπάρχουν γυναίκες που μιλούν ασταμάτητα, αλλά στην ουσία δε λένε τίποτα. Αυτός ο τύπος γυναίκας μπορεί να λέει ασταμάτητα για το τι της είπε η φίλης της για τα παπούτσια που αγόρασε στις εκπτώσεις, αλλά στην ουσία δεν τα πήρε με έκπτωση, καθώς μια άλλη φίλη της τα βρήκε πιο φτηνά σε άλλο μαγαζί και μπλα μπλα μπλα… Σε αυτό τον τύπο γυναίκας είναι που θέλεις διακαώς να πεις «Βγάλε το σκασμό!», αλλά δεν το κάνεις, γιατί όλη την υπόλοιπη ώρα θα σε ρωτάει για ποιο λόγο δεν είσαι καλά σήμερα και θα θέλει να το αναλύσει κιόλας.

Aρ. 2 : Γυναίκα freak show

Γυναίκες προς αποφυγή (9)
Αυτή η γυναίκα θα σε οδηγήσει σε πρόωρο θάνατο από εγκεφαλικό επεισόδιο λόγω απογοήτευσης. Δε μπορεί να πάρει απόφαση για τίποτα και καλά καλά δε γνωρίζει αν κινείται μπροστά ή πίσω. Τόσο αγχωμένη μην τυχόν πάρει τη λάθος απόφαση, σε κάνει να επιθυμείς να γίνεις αυτόχειρας, όταν για χιλιοστή φορά αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει, που να πάει, τι να φάει και τι να φορέσει.

Aρ. 1 : Γυναίκα «Νύφη του Σατανά»

Γυναίκες προς αποφυγή (10)
Αυτό το είδος γυναίκας είναι σπάνιο, αλλά το πιο τρομακτικό και καταστρεπτικό. Συνήθως φαίνονται φυσιολογικές, αλλά καθώς προχωράει ο καιρός, αλλάζουν …δέρμα σαν τα φίδια και μια μέρα απλά καταλαβαίνεις ότι έχεις συνάψει σχέσεις με τον Εξαποδό σε θηλυκή version. Φύγε πριν να είναι πολύ αργά και φρόντισε να σβήσεις τα ίχνη σου, καθώς αν σε βρει είναι ικανή να σε μεταλλάξει σε βατράχι.
Πηγή: menslounge.gr


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More