♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

26 Ιουλίου 2011

♪ Έρευνα: το σεξ στην ψηφιακή εποχή [πώς το κάνεις & γιατί]

cyber sex, σεξ facebook, ψηφιακή εποχή, σχέσεις σεξΣήμερα επικοινώνησες με το σύντροφό σου μέσω SMS, twitter και chat – αλλά μιλήσατε από κοντά; Και πειράζει αν δεν το έχετε κάνει;


 Κρίνοντας από τα αποτελέσματα της τετράμηνης έρευνας του αμερικάνικου Shape για το σεξ, η απάντηση είναι «όχι» όσον αφορά το σεξ: πάνω από το 47% των αναγνωστριών είπαν ότι η σεξουαλική τους ζωή είναι εξαιρετική (σε σύγκριση με το 21% της περσινής χρονιάς).

Όμως, η τεχνολογία έχει αντίκτυπο: το 51% είπαν ότι ο χρόνος που περνούν ως ζευγάρι στην ψηφιακή εποχή δεν έχει τόση οικειότητα όση παλιά (εκείνος είναι κολλημένος στο iPad κι εσύ ελέγχεις ψυχαναγκαστικά το κινητό σου) και σου προκαλεί περισσότερη πίεση να κρατάς επαφή με το σύντροφό σου όταν δεν είστε μαζί. Τι πρέπει να κάνει, λοιπόν, ένα κορίτσι της τεχνολογίας;Μάθε τι είπαν περισσότεροι από 1.200 αναγνώστες του Shape (άνδρες και γυναίκες) και έπειτα ακολούθησε τις συμβουλές μας για να κάνεις την τεχνολογία και τη σχέση σου καλύτερους συντρόφους.

Εx files Χάρη στον μονίμως παρόντα πειρασμό του Διαδικτύου, δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις τους παλιούς εραστές σου. Περίπου το 81% είπαν ότι δε θα διέγραφαν από φίλο τον πρώην τους στο Facebook. Το 75% παραδέχθηκαν ότι ελέγχουν συνεχώς τη σελίδα ενός παλιού φλερτ. Επιπλέον, το 72% έχουν θέσει υπό παρακολούθηση το προφίλ στο Facebook των πρώην του τωρινού συντρόφου τους!

Συντονισμένος μαζί σου
Μπορεί να νιώθεις ότι ο σύντροφός σου είναι ψηφιακά αφηρημένος όταν είστε μαζί, αλλά μετά το σεξ είναι όλος δικός σου. Πάνω από το 85% των ανδρών είπαν ότι αν είχαν να διαλέξουν ανάμεσα στα χάδια, το να τσεκάρουν το τηλέφωνό τους ή το να σερφάρουν στο Διαδίκτυο μετά το σεξ, θα επέλεγαν τις αγκαλιές μαζί σου.

Κολλημένοι με το κινητό
Οι άνδρες δεν είναι οι μόνοι που έχουν ερωτική σχέση με το κινητό τους. Ιδού τι λένε οι γυναίκες για το gadget τους:

72% πιστεύουν πως δεν υπάρχει πρόβλημα να τσεκάρουν το κινητό τους κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού.

51% λένε ότι έχουν χωρίσει με κάποιον μέσω μηνυμάτων.

70% έχουν στείλει σεξουαλικά μηνύματα στο σύντροφό τους.

Συμφωνία των φύλων
Όσον αφορά τα ραντεβού, τα προκαταρκτικά και την κατασκοπεία του συντρόφου σου σε αυτή την τεχνολογικά εξελιγμένη εποχή, οι άνδρες και οι γυναίκες βρίσκονται (σχεδόν!) στο ίδιο στρατόπεδο.

Ο γρήγορος δρόμος Σχεδόν το 80% των γυναικών λένε ότι οι σχέσεις οδηγούν πιο γρήγορα στο σεξμ επειδή είναι πολύ εύκολο να κρατάς επαφή, ενώ το 58% των ανδρών λένε ότι το φλερτ μέσω Facebook, chat και SMS τους βοηθά να ρίξουν πιο γρήγορα γυναίκες στο κρεβάτι τους!

«Αντίο» κινητό Όταν ρωτήθηκαν «Τι θα προτιμούσες να στερηθείς για ένα χρόνο: το κινητό σου ή το σεξ», το 61% των γυναικών και το 78% των ανδρών απάντησαν ότι θα προτιμούσαν να αφήσουν το κινητό τους παρά να μην κάνουν σεξ. Μείον 1 πόντος στην τεχνολογία!

Έλεγχος παρελθόντος Πάνω από το 70% των γυναικών και 63% των ανδρών έχουν ψάξει πληροφορίες στο Google ή στο Facebook για τους πιθανούς συντρόφους τους.

Πού είσαι; Το 64% των γυναικών και το 50% των ανδρών λένε ότι χρησιμοποιούν τα γραπτά μηνύματα για να επικοινωνήσουν με το σύντροφό τους, περισσότερο από κάθε άλλη μορφή επικοινωνίας.

Διαδικτυακό σεξ Περίπου το 10% των γυναικών και των ανδρών έχουν κάνει σεξ μέσω Skype, ενώ ποσοστό επιπλέον 20% των ανδρών και 10% των γυναικών θα ήθελαν να το δοκιμάσουν!

Κατασκοπεύοντας Τι θεωρείται ιντερνετική κατασκοπεία; Το 34% των γυναικών και το 39% των ανδρών λένε ότι «Δεν είναι κατασκοπεία αν οι πληροφορίες είναι on-line». Για το 45% των γυναικών και το 44% των ανδρών δεν είναι αδιακρισία εφόσον δεν «κοιτάς μία μία κάθε φωτογραφία του άλμπουμ που έχει ανεβάσει ένας πρώην στο Facebook». Τα e-mails είναι επίσης θεμιτό μέσο: το συντριπτικό 76% των γυναικών θα κοιτούσαν το λογαριασμό του συντρόφου τους αν τον είχε ξεχάσει ανοιχτό, ενώ το 69% των ανδρών ομολόγησαν ότι θα έκαναν το ίδιο.

Απατηλό δωμάτιο; Όταν ρωτήθηκαν «Θα θεωρούσες ότι σε απατά αν ο σύντροφός σου έμπαινε σε sex chat room;», το 66% των γυναικών απάντησαν «ναι» και το 55% των αντρών «όχι».

Με το βλέμμα στο βραβείο Αν δεχθείς μια κλήση ή ένα μήνυμα κατά τη διάρκεια του σεξ, τι κάνεις;

87% Το αγνοώ

7% Χαμηλώνω τον ήχο

5% Κοιτάω ποιος καλεί

1% Σταματάω για να απαντήσω στο τηλέφωνο.

Θέλεις να βγούμε ραντεβού;
Πάνω από το 65% απάντησαν ότι τους έχουν καλέσει σε ραντεβού μέσω μηνύματος και το 49% μέσω μηνύματος στο Facebook (αν και από κοντά παραμένει η πιο συνήθης προσέγγιση).

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More