♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

12 Δεκεμβρίου 2011

♪ 9,62 FM ΑΓΡΙΝΙΟ Το θέμα αφιερωμένο στις φίλες μας..Επιχείρηση πρώην: Ξεμάλλιασμα ή αδιαφορία?


Επιχείρηση πρώην: Ξεμάλλιασμα ή αδιαφορίαΤο καινούργιο σας αγόρι δεν είναι άλλο ένα περαστικό φλερτ από εκείνα που δε θυμάστε καν μερικές μέρες μετά. Δεν πρόκειται για τον ενοχλητικό στο γειτονικό μπαρ που σας κερνάει ασταμάτητα σφηνάκια, ούτε για τον άλλο που άρεσε στη φίλη σας ενώ παράλληλα σας ζάλιζε φλυαρώντας για τους αγαπημένους του οίκους και τα χρηματικά ποσά που ξοδεύει για παλτό.
Όχι, το μουσάτο αγόρι το συμπαθήσατε, το διεκδικήσατε, στην πορεία θα το αγαπήσετε και δεν πρόκειται να αφήσετε τίποτα να μπει ανάμεσά σας. Τουλάχιστον όχι ακόμα.

Βγαίνετε έξω με την παρέα σας, έχετε στολιστεί σα χριστουγεννιάτικο δέντρο με πολύχρωμες γιρλάντες και χαμογελάτε όπως μόνο ο Τζόκερ μπορεί, καθώς ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται και εσάς σας φαίνεται λίγο παραπάνω και το ένα και το άλλο. Ποτά, χειρονομίες, ανέκδοτα που σας κάνουν να κακαρίζετε καιβλέμματα όλο νόημα συμπληρώνουν το παζλ της αποψινής σας εξόδου. Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά η εμφάνιση της πρώην σε απόσταση αναπνοής θα μπορούσε να οδηγήσει στη μάχη των Θερμοπυλών. Εμείς μπορεί να είμαστε με το σέξι Λεωνίδα (ειδικά όταν τον ενσαρκώνει ο Gerard Butler), αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε έχασε και αυτό δε θα το θέλαμε για σας.

Πάρτε βαθιές ανάσες σαν αυτές που κάνουν στις ασκήσεις τοκετού οι εγκυμονούσες, συγκεντρωθείτε και διαβάστε προσεκτικά.
  • Καμία δεν είναι καλύτερη από εσάς. Η ψυχολογία του νικητή μόνο σε θρίαμβο μπορεί να καταλήξει και δεν αφήνουμε περιθώριο για κάτι λιγότερο.
  • Είστε το καλύτερο που θα μπορούσε να του συμβεί και προφανώς ο χριστιανός ξεστραβώθηκε, το κατάλαβε και σας γράπωσε προτού ανοίξετε τα φτερά σας και προσγειωθείτε σε άλλη αγκαλιά.
  • Μπορεί να έχετε καταγωγή από τη Μάνη, αλλά καλύτερα θυμηθείτε τη Σμυρνιά γιαγιά σας και αφήστε στην άκρη τον τσαμπουκά. Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα και την τσαχπινιά σας και αναβάλλετε τη βεντέτα για κάποια άλλη φορά.
  • Δείξτε σεβασμό στο πρώην κορίτσι του λεγάμενου και χειριστείτε το περιστατικό με όση αξιοπρέπεια σας έχει μείνει. Δεν κοιτάμε με άσχημο ύφος, δε μιλάμε σα λιμενεργάτες σε παροξυσμό και δεν κάνουμε σκηνές. Χαμογελάστε, υψώστε το ποτήρι σας και γευτείτε τη φρουτώδη ποικιλία κρασιού που μόλις παραγγείλατε.
  • Εάν δεν τιμάτε τον εαυτό σας δε θα το κάνει κανείς για εσάς. Αγαπήστε τον, βρείτε την ισορροπία σας και αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε. Σε αυτό το έργο υπάρχουν δύο ρόλοι, κρατήστε αυτόν της πρωταγωνίστριας και προσφέρετε απλόχερα εκείνον του κομπάρσου στο παρελθόν του αγοριού. Να θυμάστε πως η παράσταση είναι δική σας και δε μπορεί κανείς να σας την κλέψει, παρά μόνο εάν τον αφήσετε εσείς.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More