♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

3 Φεβρουαρίου 2012

♪ Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γυναίκες για το χρήμα Αν το αγαπάτε, πρέπει να το προσέχετε κιόλας.

Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γυναίκες για το χρήμα1. Η μοναξιά βοηθά τον παρά. Είναι αλήθεια ότι οι ελεύθερες γυναίκες χαλάνε λιγότερο λεφτά από αυτές που έχουν σχέση και αποταμιεύουν για το μέλλον τους. Μήπως τελικά δεν ήταν τόσο κακή ιδέα να χωρίσετε;



2. Το χρέος υποθηκεύει το μέλλον σας. Μπορεί να υποστηρίζετε ότι ένα μικρό χρέος δεν είναι τίποτα, αλλά στην πραγματικότητα με μαθηματική ακρίβεια αυτό θα διογκωθεί και θα κάνει τη ζωή δύσκολη. Δείτε τι έπαθε η χώρα μας και πάρτε παράδειγμα ώστε να μη χρεώνετε άλλα φορέματα στην κάρτα σας.

3. Τα μικροέξοδα ροκανίζουν το εισόδημα μας και όσο και μπακαλίστικο και να ακούγεται αν τα καταγράφετε όλα (ναι, και τις τσίχλες που παίρνετε) θα μπορείτε καλύτερα να παρακολουθείτε τις σπατάλες σας και όταν χρειαστεί να τις περιορίσετε αποτελεσματικά.

4. Τα λεφτά στην άκρη δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Πάντα θα χρειαστείτε κάτι έκτακτο. Από λεφτά για το delivery, μέχρι χρήματα για μία ξαφνική επέμβαση. Στις καλές μέρες οικονομικά προσπαθήστε να αποταμιεύσετε ότι μπορείτε και ξεχάστε το γιατί κάποτε θα το χρειαστείτε. Και δεν εννοούμε για καινούργια Louboutin.

5. Προγράμματα για συνταξιοδότηση τραπεζών φαίνονται περιττά έξοδα, αλλά στην πραγματικότητα θα χρειαστείτε περισσότερο από όσο νομίζετε για να εξασφαλίσετε ένα εισόδημα σε μακροχρόνια βάση. Αφήστε τους καθημερινούς καφέδες και θα εξασφαλίσετε το budget για ένα τέτοιο αποταμιευτικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More