♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

14 Φεβρουαρίου 2012

♪ Ε. Φουρέϊρα: "Με πόνεσε ο χωρισμός μου, γιατί πέρασα τόσα πράγματα με αυτόν τον άνθρωπο"

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Γούτο, για το αν είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά, για τις “προκλητικές” εμφανίσεις της, αλλά και πως καταφέρνει να διατηρεί αυτό το σώμα!
 
Η Ελένη αποκάλυψε στο περιοδικό “Down Town” ότι ο χωρισμός της από την Δημήτρη, την πόνεσε πολύ: “Πολύ! Μα έζησα τόσα πράγματα με αυτόν τον άνθρωπο... Πώς θα μπορούσα να βγω αλώβητη από αυτήν την ιστορία και να μην πονέσω; Παρ' όλα αυτά ένας χωρισμός δεν σημαίνει και κάτι στα ουσιαστικά συναισθήματα που έχεις αισθανθεί. Όταν έχεις αγαπήσει πολύ έναν άνθρωπο, δεν αλλάζει επειδή πάψατε να είστε μαζί. Άλλωστε αυτά συμβαίνουν στη ζωή μας, είναι κάτι φυσιολογικό.”
 
Στη συνέχεια η ίδια απάντησε για το αν είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά: “Όχι ακόμη! Πρέπει να περάσει αρκετός χρόνος. Άλλωστε καλό είναι να περνάμε μερικές φάσεις μοναξιάς. Αυτή την περίοδο είμαι αφοσιωμένη αποκλειστικά στην δουλειά μου.”

 
Για τις “προκλητικές” εμφανίσεις της είπε: “Είμαι καθαρόαιμη ποπ τραγουδίστρια και μια καλλιτέχνης που υπηρετεί αυτό το ρεπερτόριο οφείλει να ντύνεται sexy. Δεν κάνω κάτι κακό. Είμαι μόνο 24 χρονών! Τι να φορέσω δηλαδή; Ωστόσο ως γυναίκα προτιμώ το πιο αυστηρό look.”
 
Τέλος η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως καταφέρνει να διατηρεί αυτό το σώμα: “Με γυμναστική! Κάνω 3 με 4 φορές την εβδομάδα στίβο. Η γυμναστική μου είναι απαραίτητη γιατί είμαι λαίμαργη. Τρώω αρκετά ανά περιόδους. Δεν αποφεύγω κανένα φαγητό όσο λιπαρό και αν είναι, φροντίζω όμως να κρατάω το μέτρο και να διατηρούμαι στα 51 κιλά. Με το 1,70 του ύψους μου, είμαι μια χαρά.”

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More