♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

8 Μαΐου 2012

♪ Οι τάσεις του Μαΐου για τα 12 ζώδια

Οι τάσεις του Μαΐου για τα 12 ζώδιαΓράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη
aries
ΚΡΙΟΣ
Η επικοινωνία είναι το δυνατό σας σημείο, αφού κάνοντας νέες σχέσεις θα σας βγάλουν από την μονοτονία και την πλήξη. Οικονομικές ευκαιρίες από ένα ακίνητο ή από το εξωτερικό θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε κάποια θέματα. Συνεχίζει το ξεσκόνισμα στον εργασιακό σας χώρο όπου εκεί χρειάζεται να γίνετε υπερβολικοί ρεαλιστές για να πετύχετε τον στόχο.
 taurus_copy
ΤΑΥΡΟΣ
Καλή περίοδος γιατί σας δίνονται οι τελευταίες ευκαιρίες να κάνετε κάτι δημιουργικό. Νέο ξεκίνημα με ξεκάθαρες ιδέες που χρειάζονται για να κινηθείτε δυναμικά. Χαίρεστε με την αποδοχή και αγάπη φίλων.
 gemini
ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε αρχίσει και επενδύετε στον εαυτό σας, γιατί πιστεύετε περισσότερο στα προσόντα σας. Αυτό δημιουργεί πρόοδο και σε ατομικό επίπεδο, αλλά και μέσω συνεργασιών. Μια παλιά σχέση γυρνάει από το παρελθόν και σας αναστατώνει. Νέα γνωριμία για τους μόνους και ωραίους. Προσέξτε τα μπερδεμένα μηνύματα που δίνετε αλλά και λαμβάνετε.
cancer 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τις πρώτες ημέρες του Μαΐου δεν κρατάτε τα προσχήματα και ίσως συγκρουστείτε με Κριό, Ζυγό και Αιγόκερω. Απομακρύνετε τις αρνητικές σκέψεις και δώστε κουράγιο οι ίδιοι στον εαυτόν σας. Κάποια ταλέντα που σας βγαίνουν στην επιφάνεια θα σας χαροποιήσουν και μερικοί από εσάς θα τα βάλετε σε εφαρμογή.
leo 
ΛΕΩΝ
Ζορίζεστε από τις οικονομικές υποχρεώσεις και σας πέφτουν όλα μαζεμένα. Αλλά υπάρχουν κλειδιά που μπορείτε άνετα να μπείτε στην μεγάλη πόρτα, αρκεί να το θελήσετε. Αποφύγετε τα γλυκά και τα βαριά φαγητά. Επαγγελματική επέκταση σε φούρνο, ζαχαροπλαστείο, εστιατόριο ή οικονομικά.
 virgo 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Υπάρχει σταθερότητα, αν θέλετε να κάνετε κάποιες κινήσεις που παλιά τις φοβόσασταν, όπως να υπογράψετε συμβόλαια ή να πάρετε μια σημαντική απόφαση, κυρίως από 9/5 μέχρι και 19/5. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες έχετε εύνοια εφ' όλης της ύλης
libra ΖΥΓΟΣ
Όσοι είσαστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο ο Κρόνος μεν περνάει από εσάς αλλά συγχρόνως σας δίνει και σημαντικές λύσεις. Κάποιες ομάδες ή φίλοι σας δίνουν μια λύση που δεν την περιμένατε. Οικονομική δημιουργία και ίσως γνωριμία με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο.
scorpio 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μοιράζεστε την ενέργειά σας με τους άλλους. Ιδέες που σας φαίνονται μακριά από την νοοτροπία σας θα σας απομονώσουν από τις κοντινές σας σχέσεις. Η διάθεση να μάθετε νέα πράγματα σας φέρνουν στην επίγνωση του εαυτού σας. Με την επιμονή σας θα κερδίσετε υλικά πράγματα.
 sagittarius 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στασιμότητα σε κάποιες υποθέσεις θα σας κάνουν να πεισμώσετε για να αλλάξετε τα δεδομένα. Μια παλιά πρόταση για συνεργασία επανέρχεται στο τραπέζι και σας κάνει να την σκεφτείτε σοβαρά. Η καθημερινότητά σας απαιτεί πολύ λεπτομερή και πρακτική δουλειά, κάτι που βαριέστε αλλά είναι αναγκαίο.
 capricorn 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί οι αποφάσεις σας μέχρι και τις 8/5 να είναι υπερβολικά συγκρατημένες και να έχετε απώλειες ή οικονομικές δυσκολίες. Αλλάζει όμως το σκηνικό από 9/5 μέχρι και τις 23/5 όπου εκεί θα σταθεροποιηθούν πολλές ρευστές καταστάσεις. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι παιχνιδιάρικη και ίσως επιπόλαιη. Σίγουρα ο Δίδυμος θα σας απασχολήσει.
aquarius 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γίνεστε απόλυτοι και το δογματικό κομμάτι του χαρακτήρα σας σάς βασανίζει. Πρέπει να μετακινηθείτε από τις λάθος ιδέες σας. Η καριέρα σας χρειάζεται νέους παραμέτρους. Γίνεστε κτητικοί και κρατάτε μανιάτικο. Έντονη σεξουαλικότητα και πάθος.
 pisces_copy 
ΙΧΘΥΕΣ
Ένταση και άγχος. Μπαίνετε σε περιπέτειες που πρέπει να τις επιλύσετε με δυναμικό τρόπο. Τα οικονομικά σας βάζουν στην πρίζα. Οι υποχρεώσεις σας ξεπερνιούνται μέσω βοήθειας τρίτων. 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More