♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

13 Ιουνίου 2012

♪ Το Ιράν απαγορεύει στις γυναίκες να παρακολουθήσουν το "Euro" !

Το Ιράν απαγορεύει στις γυναίκες να παρακολουθήσουν το "Euro" !Οι ζωντανές προβολές της ιρανικής τηλεόρασης, των αγώνων του τουρνουά ποδοσφαίρου Euro 2012, δεν είναι πλέον για τις γυναίκες του Ιράν, επειδή δημιουργούν ένα «ακατάλληλο» περιβάλλον, σύμφωνα με ανώτερο διοικητή της τοπικής αστυνομίας.
«Πρόκειται για μια ακατάλληλη κατάσταση όπου οι άνδρες και οι γυναίκες παρακολουθούν ποδόσφαιρο σε [κινηματογράφο] μαζί» , δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων ISNA ο Bahman Kargar, αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας του Ιράν ο οποίος ασχολείται με τις κοινωνικές υποθέσεις.

«Οι άντρες, παρακολουθώντας ποδόσφαιρο, ενθουσιάζονται μερικές φορές και λένε χυδαιότητες, πρόστυχα αστεία ή και κατάρες. Δεν είναι στο πλαίσιο της αξιοπρέπειας των γυναικών να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο με τους άνδρες. Οι γυναίκες θα πρέπει να ευχαριστήσουν την αστυνομία [για την απαγόρευση]», είπε.

Η πρακτική της δημόσιας προβολής αγώνων του UEFA Euro 2012 που διεξάγεται σε Πολωνία και Ουκρανία, ακολουθεί τη παρόμοια κάλυψη του Ιράν στο FIFA World Cup 2010 και το AFC Asian Cup το 2011.

Η προβολή ζωντανών τηλεοπτικών γεγονότων έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλής σε ζευγάρια και οικογένειες στο ποδοσφαιρόφιλο κράτος.

ΠΗΓΗ: RAPID TV News
 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More