♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

20 Ιουλίου 2012

♪ Κωνσταντίνος Αργυρός: “Καθημερινά βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα! ”


Read 237 times
Κωνσταντίνος Αργυρός: “Καθημερινά βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα! ”
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε στο περιοδικό 7 ΜέρεςTV Magazino Θεσσαλονίκης.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φιλοξενήθηκε στο περιοδικό 7 ΜέρεςTV Magazino Θεσσαλονίκης και δήλωσε πώς βλέπει το όνειρο του να πραγματοποιείται! Το περιοδικό κυκλοφορεί σήμερα ημέρα 19/7.
Ο καλλιτέχνης δήλωσε για την φετινή του καλοκαιρινή περιοδεία:
"Όπως και πέρσι το καλοκαίρι, έτσι και φέτος πραγματοποιώ μια καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Φέτος ξεκινήσαμε από τα μέσα Μαΐου από το Βέλγιο και ήδη έχω επισκεφτεί αρκετούς προορισμούς όπως Σκιάθο, Ηράκλειο, Χανιά, Άρτα, Ιωάννινα, Σαλαμίνα, Πτολεμαίδα, ενώ μέσα στο καλοκαίρι θα πάει σε μέρη τα οποία δεν έχει τύχει να δω ποτέ και σίγουρα συμπεριλαμβάνονται πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης. "
Επίσης, μίλησε και για την επιτυχία του τραγουδιού του με τίτλο "Αντίο Λέμε" και είπε χαρακτηριστικά:
"To "Αντίο Λέμε" είναι και αυτό σε μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη, σε στίχους Θάνου Παπανικολάου και είναι το τραγούδι που ακούμε στα ραδιόφωνα αυτή την περίοδο. Πρόκειται για ένα τσιφτετέλι με μοντέρνα ενορχήστρωση και στίχο ατάκα που όπως όλα δείχνουν ο κόσμος το έχει αγαπήσει."
Ο τραγουδιστής αυτό το καλοκαίρι πραγματοποιεί συναυλίες σ' όλη την Ελλάδα για να διασκέδαση το κοινό με τις επιτυχίες του αλλά ταυτόχρονα εμφανίζεται και τα Mamounia Live στην Θεσσαλονίκη! Ταυτόχρονα , ετοιμάζει νέα τραγούδια!
Από τη Μαριλένα Χατζησυμεού

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More