♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

20 Ιουλίου 2012

♪ Γιάννης Βαρδής : Η σχέση του με τον πατέρα του και η αποχή του από τις πίστες!


Διαβάστε τι δήλωσε ο τραγουδιστής στο entertv.gr!

Σε συνέντευξη του στο enter tv, ο Γιάννης Βαρδής μίλησε για τον πατέρα του, την προσωπική του ζωή, και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απέχει από τα νυχτερινά μαγαζιά.
Αρχικά, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, την σχέση του με τον πατέρα του και την αγάπη του για τη μουσική, που ανακάλυψε  από πολύ νωρίς. Όσο για την σύγκριση που μπορεί να γίνεται μεταξύ πατέρα και γιού, ο Γιάννης Βαρδής απάντησε πως : " θεωρώ εξαιρετικά τιμητικό να με συγκρίνουν με τον πατέρα μου. Πότε δεν θέλησα ή δεν θα θελήσω να φτάσω μουσικά τον πατέρα μου, γιατί πολύ απλά είναι πάρα πολύ ψηλά, στα δικά μου μάτια."
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, και στις συναυλίες του με τον Γιώργο Λιανό, ενώ παράλληλα εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους απέχει από τα νυχτερινά κέντρα. "Είναι επιλογή μου να μην δουλεύω σε νυχτερινά μαγαζιά. Δεν ήθελα να χαλάσω την ψυχοσύνθεση μου. Περνάω πολύ καλύτερα στις συναυλίες και σε μαγαζιά πολύ μικρότερα, όπου δεν χαλάω το μέσα μου (... )μπορεί ο επιχειρηματίας να βγαίνει με την πρώτη τραγουδίστρια, μπορεί ένας manager να είναι φίλος με τον πρώτο καλλιτέχνη, πολλά μπορεί... Δεν είναι ότι καλύτερο! Ίσως και ρεπερτοριακά να μην ταίριαζα ποτέ σε αυτά τα μαγαζιά...."
Tέλος, σχολίασε την σχέση του με τις γυναίκες, και την αδυναμία που έχει στην αδερφή του!
Από την Όλγα Αριστείδου


tralala.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More