♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

20 Ιουλίου 2012

♪ Πάνος Κιάμος : «Το κακό είναι ότι δεν ξέρουμε πού πηγαίνουμε»!


s
Πάνος Κιάμος : «Το κακό είναι ότι δεν ξέρουμε πού πηγαίνουμε»!
Διαβάστε όσα δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξη του!

Σε μία πολύ ξεχωριστή συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ weekly », ο Πάνος Κιάμος μίλησε για την οικογένεια του, την αδυναμία που έχει στα τρία παιδιά, ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις και την κρίση που περνάει η Ελλάδα.
Αρχικά, αναφερόμενος στα παιδιά του, δήλωσε ότι : «Τα τρία μου παιδιά είναι ο,τι πιο πολύτιμο έχω. Ειλικρινά, δεν βρίσκω λόγια να μιλήσω γι' αυτά. Είναι η συνέχεια μου, ο σκοπός της ζωής μου».
Στη συνέχεια, σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις και τις πρόσφατες εκλογές, λέγοντας πως : «οι εποχές είναι δύσκολες, έπρεπε να το κάνω... Για μένα, το ποιο κόμμα θα έβγαινε πρώτο και ποιο δεύτερο δεν σήμαινε τίποτε. Το ότι οι πολίτες δεν έδωσαν αυτοδυναμία σε κανέναν κάτι σήμαινε. Το μήνυμα ήταν "συνεργαστείτε", όπως γίνεται άλλωστε σε όλη την Ευρώπη».
Όσο για το κατά πόσο τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, δήλωσε πως : «Καθημερινά κάνω αγώνα δρόμου», ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε ότι έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη, επισημαίνοντας πόσο σημαντικές είναι τέτοιες ενέργειες.
Κατέληξε, σχολιάζοντας πώς τον επηρεάζει η άποψη των θαυμαστών του και πόσο ευγνώμων τους είναι : « Το κοινό θα κρίνει με την παρουσία του, θα μου δείξει τα σημάδια του. Θα το καταλάβω όταν με τον τρόπο τους μου πουν "φτάνει ο Κιάμος, να ξεκουραστεί λίγο, να ξεκουραστούμε κι εμείς από εκείνον". Όσο με στηρίζουν και είναι δίπλα μου, είναι κρίμα να τους γυρίσω την πλάτη και να πω "πάω να ανανεωθώ"».
Από την Όλγα Αριστείδου

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More