♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

23 Μαΐου 2013

♪ Koza Mostra - Αγάθωνας: Μας δώσανε την 6η θέση με 5 ευρώ στην τσέπη

Για όλα όσα έζησε στο ταξίδι του στο Μάλμε της Σουηδίας μίλησε ο τραγουδιστής των Koza Mostra, Ηλίας Κόζας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.
Όσα αποκάλυψε ο ίδιος στο «Πρωινό Mou» πραγματικά εντυπωσιάζουν και βγάζουν μία άλλη εικόνα για τον... χαριτωμένο θεσμό της Eurovision που ενώνει όλη την Ευρώπη μέσα από τη μουσική.
«Δεν έχει να κάνει με τα λεφτά, παρόλο που είμαστε όλοι δύσκολα οικονομικά» είπε, «για όσους δεν το γνωρίζετε ταξιδέψαμε με 5 ευρώ στην τσέπη. Δεν είναι το θέμα τα λεφτά. Τόσο καιρό χωρίς λεφτά ήμασταν, θα συνεχίσουμε να είμαστε χωρίς λεφτά, έχουμε συνηθίσει. Το θέμα είναι αυτό που κάνουμε να το γουστάρουμε πραγματικά».
Ο παρουσιαστής δε, αφού σημείωσε ότι έκανε ο ίδιος ρεπορτάζ, μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις με την επιστροφή με ΚΤΕΛ, είπε σε έξαλλη κατάσταση σήμερα:
«Το promo video που έπαιξε πριν την εμφάνιση της Ελλάδας στη σκηνή της Eurovision, το γύρισαν μόνοι τους και δεν τους πλήρωσε ποτέ κανένας! Τα έβγαλαν τα χρήματα από την τσέπη τους. Σε κάθε μέλος της αποστολής έδιναν την ημέρα για το φαγητό, μεσημεριανό και βραδινό, 15 ευρώ. Έτρωγαν πρωινό και έβαζαν τα σαντουιτσάκια σε πετσέτες να τα πάρουν μαζί τους να φάνε την υπόλοιπη ημέρα! Αν δεν έχεις ρε μάγκα, μην τους παίρνεις γαμ... την που... μου!!!»

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More